Para nga teknologjia

Si të fitoni të holla duke përdorur telefonin apo kompjuterin tuaj?

Kur gjithnjë e më shumë e gjejmë veten me celularë e tabletë ndër duar, apo para kompjuterëve apo laptopëve, duhet të mendojmë mënyra konkrete se si ta harxhojmë në mënyrë sa më cilësore atë kohë dhe pikërisht një mënyrë është ajo e HoneyGain. Për më tepër ju ftojmë të lexoni artikullin në vijim.

Pajisjet elektronike janë bërë pjesë e pandashme e përditshmërisë tonë në çdo drejtim. Si për të mësuar, për të lundruar në internet, për të luajtur, por edhe për të fituar para. Sot do t’ju tregojmë një mënyrë shumë të thjeshtë dhe efikase se si mund të përfitoni disa të ardhura duke përdorur pajisjet tuaja në mënyrë pasive. 


Siç quhet dhe ndryshe “Passive Income – Të ardhura pasive” është mënyra më e thjeshtë dhe më e preferuar për të fituar. Do të përdorim shërbimin HoneyGain e njohur ndryshe si “Bletët Punëtore”.


Por çfarë është HoneyGain? Si funksion? Cilat janë gjërat që duhet të kemi parasysh? Si mund të fillojmë të fitojmë?


Çfarë është HoneyGain?


Është një nga mënyrat më të thjeshta për të fituar para online pa bërë asgjë tjetër nga përditshmëria juaj. Vetëm duke përdorur internetin tuaj ju mund të përfitoni deri në 1$ në ditë pa lodhje.

Si funksionon?


Mjafton të instaloni aplikacionin në pajisjen që ju shpenzoni më shumë kohë gjatë ditës (ose në disa pajisje njëkohësisht), dhe ndërkohë që ju lundroni në internet, jeni duke mësuar, duke parë një film apo duke luajtur, në të njëjtën kohë ju mund të fitoni edhe disa te para. HoneyGain përdor internetin e pajisjes (pajisjeve) tuaja për t’i ofruar shërbime kompanive në fushën e SEO (Search Engine Optimization).


Cilat janë gjërat që duhet të kemi parasysh?


Ju paguheni në bazë të sasisë së internetit që ata përdorin - jo sa shumë interneti përdorni ju.

Aktualisht ky shërbim paguan 1 Kredit për 10 MB trafik që përdoret nga internet juaj, pra 10GB = 1$.


Si mund të fillojmë të fitojmë?


Nëse regjistroheni për herë të parë ju përfitoni 5$ bonus dhe nëse arrini shumën 20$ mund të tërhiqni këtë vlerë nëpërmjet paypal.  


Klikoni në këtë link për t’u regjistruar https://bit.ly/FitoParaOnline

(Klikoni mbi opsionin Clan 5$ new për të përfituar kuponin)

(Regjistrohuni duke përdorur një adresë email-i ose nëpërmjet Facebook, Google)

(Zgjidhni pajisjen ku doni që honeygain të instalohet)


Kaq ishte! Tani ju jeni duke përfituar nga përdorimi i pajisjeve teknologjike në të ardhura pasive.

Mund të ndiqni dhe videon për më tepër info https://www.youtube.com/watch?v=6RDNT-f8Pv4© Portali Shkollor - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

4,160 Lexime
2 vjet më parë