SENSIBILIZIM

Thirrja e qeverisë së nxënësve të shkollës "Gjok Shqiptari", Pogradec

Qeveria e nxënësve në shkollën “Gjok Shqiptari”, Pogradec, ka disa këshilla për të gjithë bashkëmoshatarët. Ju njohim me këta nxënës dhe thirrjet e tyre.

Nxënësit e qeverisë së shkollës “Gjok Shqiptari”, Pogradec, kanë disa këshilla për të gjithë bashkëmoshatarët e tyre. Përfaqësuesit e kësaj qeverie: Jona, Fjori, Siloena, Eleana, Noemi, Marigleni, Marena, Idva, Oresta, kanë zgjedhur, secili prej tyre, të shpërndajnë vetëm një mesazh sensibilizues. Mesazhin që ato ndjejnë më së shumti të rëndësishëm, për t’ua bërë me dije të tjerëve. 


Stafi i Portalit Shkollor i përgëzon për organizimin dhe sensibilizimin. Në këtë mënyrë dëshmojnë mirëedukimin e një qytetari të përgjegjshëm. Ju njohim me këta nxënës dhe thirrjet e tyre. 

(Portali Shkollor)

2,601 Lexime
4 vjet më parë