Udhëzim

Datat dhe organizimi i provimeve të maturës shtetërore 2018

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë ka publikuar udhëzimin ku janë përcaktuar datat e provimeve të maturës shtetërore 2018. Sipas udhëzimit provimet do të zhvillohen në këto data:

5,343 Lexime
3 vjet më parë