VENDIM

Korniza e kurikulave, kurikulat bërthamë dhe programet mësimore

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka publikuar vendimet për vijimin e procesit të pilotimit të kurrikulës së re në 95 shkolla të Kosovës. Vendimi mban datën 3 gusht 2017.

765 Lexime
2 vjet më parë