VENDIM

Plani mësimor në arsimin parauniversitar të Republikës së Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka publikuar vendimin për Planin mësimor në arsimin parauniversitar të Republikës së Kosovës.

1,666 Lexime
4 vjet më parë