Udhëzim

Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për dhënien e medaljes së artë

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim "Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për dhënien e medaljes së artë"

1,114 Lexime
4 vjet më parë