Udhëzim

Programet Orientuese të Maturës Shtetërore 2017

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar Programet Orientuese të Maturës Shtetërore 2017. Maturantët mund të përgatiten në bazë të programeve për të arritur rezultate të larta në provime.

2,059 Lexime
7 vjet më parë