MASHT

Projektligji pёr Akademinё e Shkencave dhe tё Arteve tё Kosovёs

Kuvendi i Republikës së Kosovës, në mbështetje të nenit 65 (1) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës miraton “PROJEKTLIGJIN PËR AKADEMINË E SHKENCAVE DHE TË ARTEVE TË KOSOVËS”.

550 Lexime
2 vjet më parë