MASHT

Projektligji për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka miratuar Projektligjin për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës.

1,771 Lexime
6 vjet më parë