Portali "Mësues për Shqipërinë"

Struktura e testit "Mësues për Shqipërinë" 2018

Struktura e testit "Mësues për Shqipërinë" 2018 është publikuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në bashkëpunim me Institutin e Zhvillimit të Arsimit. Sipas saj, testimi përmban 50 pyetje.

1,148 Lexime
3 vjet më parë