IZHA

Udhëzues për zbatimi i nismës "Tri lëndë në gjashtë orë"

Instituti i Zhvillimit të Arsimit publikoi udhëzimin për zbatimi i nismës "Tri lëndë në gjashtë orë". Reformat kërkojnë ndryshime të cilat mbështesin dhe lehtësojnë zbatimin e këtyre reformave dhe njëkohësisht sigurojnë cilësinë e arritjeve.

6,840 Lexime
3 vjet më parë