Arsimi special

14 kategoritë e nxënësve me aftësi ndryshe

Ky material është përkthyer dhe përshtatur nga mësuesja Aranita Haklaj dhe u vjen në ndihmë të gjithë mësuesve ndihmës. Nëpërmjet këtij materiali ju mësues mund të njihni më mirë disa karakteristika që shfaqin diagnoza të ndryshme që mund të kenë nxënësit me aftësi ndryshe.

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

1,598 Lexime
6 muaj më parë