TEZA ME PËRGJIGJET

Matura Shtetërore 2020, QSHA publikon testin e Gjuhës shqipe dhe Letërsisë me alternativat e sakta

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar njërin prej varianteve të testit të provimit të detyruar të Maturës Shtetërore në lëndën e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për vitin 2020. Në variantin e dhënë më poshtë alternativat e sakta janë të theksuara.

Në publikimin e testit të provimit të Gjuhës dhe Letërsisë, QSHA ka deklaruar se “testi që po publikojmë, është vetëm njëri nga katër variantet e zhvilluara në provimin e Gjuhës shqipe dhe letërsisë për Maturën Shtetërore 2020. Të gjitha variantet kanë pyetje të njëjta, por renditja e tyre si edhe renditja e alternativave për secilën pyetje ndryshon në çdo variant”. 


Në variantin e dhënë më poshtë alternativat e sakta janë të theksuara (me shkrim Bold). 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

14,253 Lexime
4 vjet më parë