MODEL MSH

Model testi biologji për Maturën Shtetërore 2021

Materiali më poshtë paraqet një model testi në lëndën e biologjisë për Maturën Shtetërore 2021. Ai i vjen në ndihmë mësuesve të këtij profili dhe më e rëndësishmja maturantëve që do të japin provim biologjinë si lëndë me zgjedhje. Modeli është punuar nga mësuesi jonë bashkëpunëtor Bledi Lipo.

Model testi në lëndën me zgjedhje biologji – Matura Shtetërore 2021 


PYETJET 

PËRGJIGJET 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

10,335 Lexime
5 muaj më parë