BANGAT NË RRESHT

Mos i vendosni bangat në rresht!

Sa herë mësuesit janë shqetësuar se prindërit janë ankuar. “Fëmija im ultet në bangë të pestë, ndërkohë që duhet të jetë në bangë të parë, sepse ka probleme me përqëndrimin”.

Sa herë mësuesit janë shqetësuar se prindërit janë ankuar. “Fëmija im ultet në bangë të pestë, ndërkohë që duhet të jetë në bangë të parë, sepse ka probleme me përqëndrimin”.


Këtu janë disa nga përfitimet e bangave jot ë vendosura në rresht:

- Mund të kontrolloni punën e nxënësve tuaj shumë më shpejt;

- Nuk keni pse ecni më nëpër klasë;

- Nuk dëgjoni më ankesa prindërish;

- Orët e debateve dhe diskutimeve bëhen më interesante;

- Të gjithë përfshihen në mësim;

- E keni më të lehtë të kontrolloni klasën;

- Të gjthë nxënësit ndihen të barabartë;

- Jeni më të përqëndruar;

- Mjafton të shikoni majtas dhe djathtas dhe gjithçka është nën kontrollin tuaj;

- E ndjeni afër çdo nxënës;

- Nuk ka më zona “te fshehura” për nxënësit që përdorin telefonin;

- Nxënësit arrijnë të krijojnë marrëdhënie me miqësore me njëri tjetrin.


Mbase mund të jetë e vështirë dhe në disa shkolla e papranueshme, por në orë të caktuara mund ta provoni për të parë benifitet e kësaj teknike.(P. Shtini; Portali Shkollor)

10,711 Lexime
1 vit më parë