Ushqyerje e shëndetshme

Perimet dhe frutat me vlera ushqyese të larta, përmbledhje nga maturantja Elahira Bushaj

Kjo është një përmbledhje për të na sjellë në vëmendje të gjitha ato perime dhe fruta të cilat kanë vlera të larta ushqyese për organizmin tonë. Në këtë kohë pandemie është edhe më e rëndësishme një ushqyerje e shëndetshme, ndaj maturantja e shkollës “Adem Haxhija” Elahira Bushaj, ka përgatitur këtë shkrim.

Nxënësja e shkollës “Adem Haxhija” Elahira Bushaj, klasa XII-B sjellë për ju ushqimet me vlera të larta ushqyese në periudhën e pandemisë. 

Materialin e gjeni më poshtë në formatin PDF. 

Publikim N. Allkja Biçaku 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

714 Lexime
8 muaj më parë