SCHOOLFLIX

Pse jo, të mos "shesim” dije?!

Pas një sondazhi të Schoolflix se “A do te ishit dakord të ndihmonit një shok/ shoqe më të dobët në mësime, kundrejt një pagese?!”, rreth 59% votuan për JO. Paksa e çuditshme, por ndiqni videon të zbuloni më shumë rreth diskutimit të tyre.

A do t'ju dukej e arsyeshme që të bëhen me nxënësit nga nxënësit, kurse përforcimi në një lëndë që ata kanë vështirësi, kundrejt një pagese? 


Shpenzimet e tyre nxënësit i nxjerrin edhe duke punuar punë brenda një kuadri të përcaktuar sipas moshës. Në vende të tjera kjo gjë bëhet... pse jo edhe këtu! 


Në fund të fundit nëse dikush është shumë i mirë në një lëndë, pse të përdoret nga shokët si ai ku kopjohen detyrat dhe jo si ai që fiton nga djersa e tij dhe e prindërve duke ua mësuar atyre kundrejt një pagese...?!


Ndiqni videon e radhës të Schoolflix për ta parë me një sy tjetër këtë temë, jo shumë të trajtur për vendin tonë! 

(Portali Shkollor) 

603 Lexime
8 muaj më parë