PRINDËRIMI

"Televizioni dhe fëmijët tanë", takim online i sugjeruar për mësuesit dhe prindërit

Ky është një material i cili u vjen në ndihmë kryesisht prindërve për të menaxhuar kohën e fëmijëve të tyre përpara televizorit në këtë kohë vetizolimi. Mësuesja Ornela Bazelli ka konceptuar që këtë informacion ta ndaj në formën e një takimi online me prindërit.

Tema: “Televizioni dhe fëmijët tanë”

Punoi: Ornela Bazelli

Shkolla “Demokracia”, Korçë, 2020

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

552 Lexime
8 muaj më parë