21 nxënësit e shkëlqyer të Tiranës

“Këtë mëngjes e kemi dekoruar qytetin me një “produkt” që na jep shpresë për të ardhmen"

Tirana është ndryshe!

Falë iniciativës së bashkisë së Tiranës, kryeqyteti është dekoruar me fotot e nxënësve të shkëlqyer.

“Këtë mëngjes e kemi dekoruar qytetin me një “produkt” që na jep shpresë për të ardhmen”, shkruan Veliaj dhe publikon fotot e 21 nxënësve të shkëlqyer. Shikojini edhe ju.

2,149 Lexime
7 vjet më parë