“Panairi i Shkencave”

55-vjetori i krijimit të gjimnazit “Sami Frashëri”

Zv/Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini ishte e pranishme në aktivitetin “Panairi i Shkencave”, që u zhvillua në gjimnazin “Sami Frashëri” në Tiranë.

Zv/Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini ishte e pranishme në aktivitetin “Panairi i Shkencave”, që u zhvillua në gjimnazin “Sami Frashëri” në Tiranë.


Aktiviteti u zhvillua me rastin e 55-vjetorit të krijimit të kësaj shkolle. Shumë të rinj dhe të reja të cilët përveçse nxënës të shkëlqyer, me mbështetjen e mësuesve të tyre, dolën jashtë kornizave të mësimnxënies, duke realizuar krijime tepër novatore dhe kreative.

(Portali Shkollor)

668 Lexime
11 muaj më parë