FALEMINDERIT!

Letër falenderuese mësuesit

Çdo ditë është dita e duhur për t’i shprehur mirënjohjen mësuesit për punën e mundimshmë që ai bën. Çdo letër falenderimi është një mënyrë për t’i treguar mësuesve sesa të rëndësishëm janë ata në jetën e fëmijës.

Kur ke një mësues i mrekullueshëm, të vjen në mënyrë të natyrshme, t’i dërgosh një letër falenderimi. Nuk mund të jeni 100% të kohës me fëmijën tuaj, ndaj dikush duhet të marrë rolin e edukuesit dhe mësuesit. Një mësues i mirë ka një impakt të jashtëzakonshëm në jetën e fëmijës, ndaj duhet të shprehni mirënjohjen mësuesit tuaj. Çdo letër falenderimi është një mënyrë për t’i treguar mësuesve sesa të rëndësishëm janë ata në jetën e fëmijës.


Çdo ditë është dita e duhur për t’ia shprehur mirënjohjen mësuesit për punën e mundimshmë që ai bën. Mësuesi ka nevojë të ndihet i vlerësuar. 


1. Si prindër mund të punoni si inxhinierë, mjekë dhe shkencëtarë, por asgjë nuk mund të krahasohet me sakrificat e bëra nga një mësues. Puna juaj është përgjegjëse për edukimin e brezave të rinj dhe kontribuon shumë në zhvillimin e vendit. Faleminderit për të gjitha gjërat që bëni - vajza / djali im me të vërtetë e do klasën tuaj.


2. Ne jemi kaq të lumtur që fëmija ynë e do shkollën shumë. Kur filluam klasën e parë, ne ishim mjaft nervozë. A do ta pëlqente shkollën? A do të ketë miq? Kur ajo menjëherë filloi të donte shkollën dhe të shkonte në klasë, ishim kaq të lumtur. Përmes gjithë aktiviteteve që planifikoni, keni bërë që fëmija ynë të mendojë se shkolla është vend mjaft argëtues. 


3. Faleminderit për gjithë durimin dhe kohën tuaj. Ju falenderoj që jeni atje për të ndihmuar me detyrat e shtëpisë dhe t'i udhëzoni. Faleminderit që qëndroni prapa për të ndihmuar dhe për të siguruar gjithmonë që ai të bëjë më të mirën. Falë jush, fëmija ynë e do shkollën.


4. Ndërsa fëmija ynë rritet, ai  ka mësuar një mësim të rëndësishëm për jetën. Nga klasa juaj, ai ka mësuar se sa e rëndësishme është të mësuarit dhe sa shumë ai dëshiron të mësojë gjëra të reja. Kjo aftësi do të vazhdojë gjatë gjithë jetës, pra të mësuarit dhe edukimi. Ju keni inkurajuar dhe mbështetur fëmijën tonë në shumë mënyra. Nëpërmjet punës suaj të vështirë, fëmija ynë është duke shkuar në klasën e ardhshme me kaq shumë histori të mahnitshme për të treguar. Faleminderit aq për plotësimin e çdo dite shkollore me entuziazëm, argëtim dhe dashuri. 


5. Njerëzit gjithmonë flasin se sa e vështirë është të jesh prind, por akoma më e vështirë është të jesh edukues. Të rrisësh fëmijë të fortë, të sigurt dhe inteligjentë. Mendojmë se mësuesit me të vërtetë kanë punën më të vështirë. Ju punoni kaq shumë për një kohë të shkurtër dhe mund të shpresoni vetëm se puna juaj e vështirë ka mbjellë fara të mençurisë brenda mendjes së secilit fëmijë. Ju mund të shihni disa nga shpërblimet tani, por shumë nga frytet e përpjekjeve tuaja nuk do të jenë të dukshme për vite me rradhë. Puna, mençuria dhe pasioni juaj ndihmojnë fëmijët të bëhen qenie më të mira. Faleminderit për gjithë punën, sakrificën dhe energjinë tuaj!


6. Faleminderit për miqësinë, udhëzimin dhe disiplinën. Ne nuk mund të jemi gjithmonë me fëmijën tonë, por e dimë se ai / ajo është i dashuruar dhe i kujdesshëm kur është në klasën tuaj. Ne e kemi parë atë të bëhet më i sigurt gjatë muajve të fundit. Çdo ditë, duket sikur ai / ajo ka diçka të re për të ndarë. Kur e pyesim ku e ka mësuar, ai thotë se ti e mësove atë! Faleminderit që keni marrë kohë për të mësuar fëmijën tonë dhe për ta ndihmuar atë të nxjerrë më të mirën nga vetja.


7. Faleminderit që jeni një edukator i shkëlqyer. Mësues si ju janë të rrallë.


8. Ne e vlerësojmë të gjithë durimin, kohën dhe energjinë që keni vënë në mësimdhënie. Edhe kur tema duket e mërzitshme, ju frymëzoni studentët për të mësuar dhe për t'u argëtuar. 


9. Një klasë mund të mbijetojë pa një kompjuter ose një iPad, por kurrë nuk do të ishte një vend ku edukohet pa një mësues të mrekullueshëm. Ju jeni vërtet të pazëvendësueshëm!


10. Dëshiroj vetëm që të dini se sa të pazëvendësueshëm jeni për fëmijën tonë. Ne jemi kaq mirënjohës që kemi një mësues që angazhon fëmijët dhe e bën çdo fëmijë kaq kurioz për të mësuar. Ai / ajo është aq i ngazëllyer për të ndarë gjithçka që ka mësuar. Faleminderit!


11. Unë e di që puna juaj nuk mund të jetë gjithmonë e lehtë, prandaj dua t'ju tregoj se sa e vlerësoj gjithë punën tuaj të vështirë. Falë jush, të gjithë nxënësit tuaj kanë një mjedis pozitiv dhe të angazhuar për mësim. 


12 Shumë shpejt e kuptuam se ti je mësuesi më i preferuar i fëmijës sonë. Gjatë muajve të fundit, ne kemi dashur të shikojmë të gjitha ndryshimet pozitive që keni bërë në qëndrimin, opinionin dhe njohurinë e tij / saj. Faleminderit për udhëheqjen tuaj të dashur dhe për punën e madhe!


13. Asnjë dhuratë nuk mund të shprehte vlerësimin për ju. Ju nuk jeni vetëm një mik apo një mësues. Ju jeni një mentor, një nxitës, një edukator dhe një shembull i asaj se çfarë është një person i mrekullueshëm duhet të jetë. 


14. Mund të jemi në gjendje ta fusim fëmijën tonë në shkollën më të mirë, por kjo nuk do të kishte rëndësi nëse nuk kishte mësuesin më të mirë. Ne jemi kaq me fat që fëmija ynë ju ka si mësues.


15. Do doja t'ju tregoja se sa i vlerësoj të gjitha përpjekjet tuaja. Ju keni bërë një ndryshim të madh në jetën e tij / saj. 


16. Ti jo vetëm e edukon fëmijën tim. Ju i mësoni atij rëndësinë e mësimit dhe të arsimimit. Ju jeni gjithnjë kaq i vëmendshëm dhe i sjellshëm, por e di që mund të jeni edhe i rreptë kur e kërkon nevoja. Ndaj, i besoj edukimit tuaj.


17. Një mësues i mirë është dikush që duket si një prind, mendon si nxënësi dhe vepron si një shef. 


18. Fëmijët tanë janë të mbrojtur nga ndikimet e këqija për shkak të mësuesve si ju. Shembulli, dashuria dhe udhëzimi juaj e bëjnë të gjithë ndryshimin. 


19. Unë jam pafundësisht i lehtësuar që ju jeni mësuesi i fëmijës tim. Mëshira, mirësia, udhëzimi dhe inteligjenca juaj më impresionon.


20. Ju bëni një ndryshim pozitiv në jetën e secilit fëmijë që ecën në klasën tuaj. Sepse ju stimuloni nxënësit të besojnë në ëndrrat e tyre.


21. Faleminderit që gjithmonë keni shkuar përtej thirrjes së detyrës!


22. Nëse çdo mësues në botë do si ti, bota do të ishte një vend më i mirë. Çdo fëmijë do të kishte vlera të duhura dhe një arsimim të shkëlqyer. 


23. E shikojmë vitin që hodhëm pas me shumë mirënjohje. Ju jeni një mësues i shkëlqyer, i cili preku jetën e secilit nxënës në një mënyrë të mahnitshme. Ndërsa kurrikula ishte vetëm materiali i papërpunuar, ju i dhatë jetë dhe ngrohtësi.


24. Çdo fëmijë është një farë. Kur ushqehen siç duhet, ata rriten në qenie njerëzore të mrekullueshme. Për shkak të dhembshurisë, inteligjencës dhe edukimit, ne e dimë se fëmija ynë ka fillimin më të mirë të mundshëm në jetë. 


25. Mësimet tuaja dinamike e bëjnë fëmijën tonë të ngazëllyer për të mësuar dhe për të marrë pjesë në çdo orë mësimore.


26. Mësues i dashur, faleminderit që nuk e bëtë fëmijën tonë të mësojë atë që ju doni të mësoni, por t'i mësoni atij që të mësojë dhe të evoluojë aty ku ai ka prirjet.(P. Shtini; Portali Shkollor)

74,212 Lexime
3 vjet më parë