NJOFTIM

Qendra e Trajnimeve Albas vazhdon të zhvillojë trajnimet mbështetëse për Provimin e Kualifikimit

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se në datën 03.04.2021 do të zhvillohet moduli “Metodat e mësimdhenies”. Përmbajtja e trajnimit është ndërtuar në bazë të programit të publikuar nga ASCAP. Ai shoqërohet me literaturë dhe modele praktike për të gjitha profilet.

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se në datën 03.04.2021 do të zhvillohet moduli “Metodat e mësimdhenies”. 


Përmbajtja e trajnimit është ndërtuar në bazë të programit të publikuar  nga  ASCAP. Ai shoqërohet me literaturë dhe modele praktike për të gjitha profilet.


Ju ofrojmë shërbim profesional me specialistë të fushës. 


Të gjithë ata mësues që janë të interesuar, janë të lutur të na kontaktojnë për në trajnimin e modulit  “Metodat e mësimdhenies” në numrin 0697070480, ose në adresën e emailit [email protected] 

 

Ju mund të plotësoni formularin në linkun e mëposhtëm nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në këtë trajnim:

Jeni të mirëpritur!


©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

4,493 Lexime
3 vjet më parë