NJOFTIM

Qendra e Trajnimeve Albas zhvillon trajnime mbështetëse për Provimin e Kualifikimit

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se ka filluar të zhvillojë trajnimet mbështetëse për provimin e kualifikimit, në modulin "Baza ligjore dhe etika profesionale”.

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se ka filluar të zhvillojë trajnimet mbështetëse për provimin e kualifikimit. Në datën 19.03.2021 do të zhvillohet moduli "Baza ligjore dhe etika profesionale”. Përmbajtja e trajnimit është ndërtuar në bazë të ligjeve dhe udhëzimeve të nxjerra nga MASR dhe ASCAP.


Ju ofrojmë shërbim profesional dhe të gjitha sqarimet nevojshme për këtë fushë. 


Të gjithë ata mësues që janë të interesuar, janë të lutur të na kontaktojnë për në trajnimin e modulit “Baza ligjore dhe etika profesionale” në numrin 0697070480, ose në adresën e emailit [email protected].


Jeni të mirëpritur!©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,029 Lexime
3 vjet më parë