Seria Klasikët për fëmijë

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët

Këto vepra klasike për fëmijë vijnë të përkthyera nga origjinali dhe janë shoqëruar me ilustrime të këndshme. Shoqëria me personazhet e tyre do të jetë një kënaqësi e vërtetë për fëmijët.

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët përmes titujve si “Aventurat e pinokut”, Bëmat e Lizës në Botën e Çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i Vogël, Piter Pani. Këto vepra klasike për fëmijë vijnë të përkthyera nga origjinali dhe janë shoqëruar me ilustrime të këndshme. Shoqëria me personazhet e tyre do të jetë një kënaqësi e vërtetë për fëmijët.

2,374 Lexime
7 vjet më parë