NJOFTIM

Trajnim me kredit mbi modulin “Menaxhimi i klasës”

Qendra e Trajnimeve dhe e Projekteve “Albas”, ofron trajnim me kredit për të gjithë mësuesit e interesuar, kryesisht në këtë periudhë, atyre që i nënshtrohen provimit të licencës apo kualifikimit.

Qendra e Trajnimeve dhe e Projekteve “Albas”, ofron trajnim me kredit për të gjithë mësuesit e interesuar, kryesisht në këtë periudhë, atyre që i nënshtrohen provimit të licencës apo portalit “Mësues për Shqipërinë”, për modulin “Me menaxhimi i klasës”. Ky modul ofron një gamë të gjërë tematikash dhe diskutimi. 


Moduli “Menaxhimi i klasës” synon:

- Të qartësohet terminologjia dhe rëndësia e saj

- Të sigurohet lidhja mes dy proceseve që janë të pandara: menaxhim dhe mësimdhënie

- Të vlerësohet rëndësinë e praktikave të menaxhimit efektiv të klasës. 

- Të evidentohen instrumentet kryesorë për një menaxhimin efektiv të klasës  

- Të tregohen rrugët për menaxhimin e procedurave dhe rutinës

- Të perceptohen dhe realizohen platforma personanale të menaxhimit të klasës.


Si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia, ne ju sigurojmë se do të ndërmerren të gjitha masat e nevojshme për të mos rrezikuar shëndetin e përbashkët. 


Për të marrë pjesë në trajnim, duhet së pari të kryhet një regjistrim. Për të kryer procesin e regjistrimit jeni të lutur të kontaktoni në: 0697070480 ose në adresën [email protected] 


Mbetemi në kontakt për çdo paqartësi apo nevojë që ju keni nëpërmjet numrit të telefonit dhe adresës së e-mailit.


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 


2,553 Lexime
3 vjet më parë