Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

QTPA

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas
Shtëpia Botuese Albas do të jetë më afër mësuesve duke ofruar trajnime me kredite për modulet e akredituara nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Modulet:
 • 1. Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës
 • 2. Mësimdhënia në kurrikulat e reja
 • 3. Menaxhimi i klasës
0697070480;
[email protected]

 • QTPA zbardh kalendarin e trajnimeve me kredite

     5 vjet më parë     4,562 Lexime

  Qendra e Trajnimeve Albas ka nisur sezonin e trajnimeve për këtë vit të ri akademik. Pas eksperiencës së sezonit të kaluar, ku u trajnuan rreth 800 më...

 • Tiranë, 14 shtator trajnim me Denata Toçen

     5 vjet më parë     6,734 Lexime

  Me datën 14 shtator trajnimi zhvillohet në Tiranë në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4, për modulin “Përfshirja e nxënësve me...

 • QTPA nis sezonin e ri të trajnimeve

     5 vjet më parë     3,996 Lexime

  Qendra e Trajnimeve Albas ofron tre module të akreditura nga Instituti i Zhvillimit të Arsimit: “Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimi...

 • Përfundon sezoni i trajnimeve, rifillojmë në shtator

     5 vjet më parë     2,132 Lexime

  Qendra e Trajnimeve Albas përfundon me sukses sezonin e parë të trajnimeve, i cili u shtri pothuajse në të gjithë Shqipërinë. Trajnimet rifillojnë në...

 • Albas zhvillon trajnime me kredite në 11 korrik në Tiranë

     5 vjet më parë     1,922 Lexime

  Me datën 11 korrik trajnimi zhvillohet në Tiranë në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4 për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat...

 • Trajnim me metoda bashkëkohore

     5 vjet më parë     3,357 Lexime

  Qendra e Trajnimeve Albas organizoi trajnimin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” në mënyrë të tillë që mësuesit të kishin mundësi të praktikon gjithçk...

 • Tiranë, Albas zhvillon trajnime me kredite

     5 vjet më parë     2,393 Lexime

  Muduli “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” përmban një kredit dhe kushton 2 mijë lekë. Trajnimi zhvillohet me 30 qershor në ambientet e Qendrës së Traj...

 • Albas zhvillon trajnime me kredite në Tiranë

     5 vjet më parë     2,692 Lexime

  Muduli “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” përmban një kredit dhe kushton 2 mijë lekë. Trajnimi zhvillohet me 23 qershor në ambientet e Qendrës së Traj...

 • Mësuesit: Ne kemi nevojë për trajnime

     5 vjet më parë     7,927 Lexime

  Mësuesit që ndoqën trajnimin për modulin “Mësimdhënia me kurrikulat e reja” japin opinionet e mendimet e tyre lidhur me informacionin që morën dhe se...

 • Mësuesit: trajnimet, ndihmë e madhe për ne

     5 vjet më parë     5,845 Lexime

  “Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës” dhe “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”, dy module trajnimi me interes për më...