Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Hobe dhe pasione

 • Maturantë të 2020-ës

     1 ditë më parë     1,087 Lexime

  Pavarësisht se drejtimi i saj profesional është shkencor, punon si mësuese kimie, Manushaqe Hoxha Laçi ka pasion edhe të shkruajë. Këtë poezi ajo e ka...

 • Reflektim COVID-19

     1 muaj më parë     408 Lexime

  Mësuesja Drita Topjana, sjell një reflektim për Pandeminë COVID-19 në formën e një poezie e cila më së tepërmi ngjall shpresë për të ardhmen. Ftojmë t...

 • “Unë dhe heshtja ime”

     1 muaj më parë     537 Lexime

  “Të gjithë së bashku do të mposhtim këtë heshtje duke duartrokitur”- një reflektim aktual nga Besnik Alili, profesor i ciklit të ulët pranë shkollës f...

 • “Unë dhe dita ime!”…shkëputur nga ditari i një mësueseje

     1 muaj më parë     2,968 Lexime

  Në kohën e COVID 19 jetesa e të gjithëve ne ka ndryshuar. Këtë herë kemi shkëputur një ditë nga ditari i mësueses Etleva Qorri, teksa aty tregohen të...

 • PINO, dru i shëndetshëm për lojëra të shëndetshme

     2 muaj më parë     1,694 Lexime

  Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i përdorur për ndërtimin e lodrave është i cilësisë s...

 • Pranverë 2020

     2 muaj më parë     653 Lexime

  Mesuesja Klodiana Hyseni në shkollën 9-vjeçare "Ibrahim Basha" Bulçesh, Kamëz dëshiron të ndajë një poezi dedikuar periudhës aktuale që po kalojmë nga...

 • Harta semantike e "Medeas"

     2 muaj më parë     505 Lexime

  Nxënësja Era Selimaj, e gjimnazit "Petro Nini Luarasi", ka krijuar hartën semantike të Medeas, një tragjedi e Euripidit. Nxënësja e ka trajtuar në mën...

 • "AI-AJO"

     3 muaj më parë     599 Lexime

  Poezi e shkruar nga një nënë dhe bashkëshorte për "virusin" më të madh që mbizotëron në shoqërinë shqiptare- vrasjen e grave. Vaksina shpëtuese sipas...

 • Për fëmijët e mi dua...

     3 muaj më parë     322 Lexime

  Dëshirat e një prindi për fëmijët e tij të shprehura në disa vargje....poezia i drejtohet mësuesve dhe sistemit arsimor teksa nëpërmjet saj autori do...

 • Si ta kuptoj nëse fëmija im është i talentuar?

     4 muaj më parë     1,417 Lexime

  Është shumë e rëndësishme që talentin e vogëlushit ta drejtoni në mënyrë të duhur. Për këtë është e rëndësishme që të kaloni sa më shumë kohë me të, n...