“Qemal Stafa”

Çfarë është “Muri i Nostalgjisë”? Projekti i gjimnazistëve po merr jetë

E shtuna nuk është pushim për djemtë e 12-2 dhe profesor Benin të cilët po punojnë për projektin “Muri i Nostalgjisë”. Ata janë ende duke punuar...

2,198 Lexime
7 vjet më parë