Projekt

“Droga, alkooli, duhani pjesë e realitetit të adoleshentëve”

Projekti si pjesë e programit mësimor u organizua dhe u mbikëqyr nga departamenti i qytetarisë me mbështejte të veçantë nga mësuese Dafina.

Një grup nxënësish të gjimnazit “Qemal Stafa” hartuan dhe prezantuan para mësuesve dhe nxënësve të tjerë një projekt me temë: “Droga, alkooli dhe duhani pjesë e realitetit të adoleshentëve”.

Projekti si pjesë e programit mësimor u organizua dhe u mbikëqyr nga departamenti i qytetarisë me mbështetjen e veçantë të mësuese Dafinës.

Në projekt nxënësit sensibilizuan, treguan shkaqet dhe pasojat e këtij fenomeni, si dhe sugjeruan disa zgjidhje. Pjesë e bashkëpunimit në këtë projekt ishte edhe organizata “Aksion+” e cila është e vetmja qendër në Shqipëri që kujdeset për personat me varësi ndaj drogës. 

Projekti u realizua nga nxënësit: Ergin, Enxhin, Gerin, Dean, Jonken, Eniasin.

(Portali Shkollor)

3,868 Lexime
7 vjet më parë