Aktualitet

Formularit A1 dhe A1Z plotësohet në datat 09 - 10 Korrik 2024

Formularët A1 dhe A1Z duhet të plotësohen në datat 09 - 10 Korrik 2024, nga ora 08:00 - 16:00. Formulari A1 plotësohet nga maturantët e këtij viti shkollor. Formulari A1Z plotësohet nga kandidatët që e kanë mbaruar shkollën e mesme përpara vitit 2024.

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka bërë publik njoftimin për plotësimin e formularit A1 dhe A1Z, të vlefshëm në datat 09 - 10 Korrik 2024, nga ora 08:00-16:00.


Formulari A1 plotësohet nga maturantët e këtij viti shkollor. Formulari A1Z plotësohet nga kandidatët që e kanë mbaruar shkollën e mesme përpara vitit 2024. Aplikimi bëhet online nëpërmjet portalit E-Albania dhe pasi e përfundon atë me sukses maturanti/ish-maturanti paraqitet tek shkolla përkatëse, për të përfunduar dhe konfirmuar aplikimin e tij. 


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

256 Lexime
1 javë më parë