Matura

Gjimnazistët e Tropojës testim parapërgatitor në lëndën anglisht

Në gjimnazin “Asim Vokshi” në B. Curri u organizua një provim parapërgatitor në lëndën anglisht. Iniciativën për këtë testim e mori mësuesi i lëndës Erjon Ramaj

Të gjithë maturantët në vend po përgatiten për provimet e fundit, rezultatet e të cilave përcaktojnë edhe degën ku ata do të studiojnë. Rëndësi e veçantë po iu kushtohet lëndëve me zgjidhje.

Kështu në gjimnazin “Asim Vokshi” në B. Curri u organizua një provim parapërgatitor në lëndën anglisht. Iniciativën për këtë testim e mori mësuesi i lëndës Erjon Ramaj, icili hartoi testin në bazë të programeve orientuese për maturën shtëtërore.

Kjo iniciativë u mbështet nga drejtoria e shkollës. Në këtë testim morën pjesë edhe nxënës nga gjimnazet e tjera të rrethit të Tropojës si: nga gjimnazi i Tropojës së vjetër, Llugaj dhe Fierzë.

Portali Shkollor ju uron suksese të gjithë maturantëve!

2,679 Lexime
7 vjet më parë