Provim për punësim

Kalendari dhe organizimi i testimit të informatizuar për portalin “Mësues për Shqipërinë”

Ky është kalendari i testimit të informatizuar për portalin “Mësues për Shqipërinë 2020”. Në këtë kalendar do të gjeni sipas profileve, datën dhe orën e zhvillimit të testimit. Ndërkohë që më poshtë mund të njiheni edhe me organizimin e zhvillimit të tij.

Më poshtë do të gjeni të dhënat e organizuara të testimit të informatizuar për mësuesit që do të japin portalin. Në këtë kalendar do të gjeni sipas profileve, datën dhe orën e zhvillimit të testimit. 

Organizimi i Portalit “Mësues për Shqipërinë 2020” (Informacioni i plotë) 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,310 Lexime
1 javë më parë