Aktualitet

Kalendari i procedurave të aplikimit dhe regjistrimit në universitete për vitin akademik 2024-2025

Më poshtë do të gjeni kalendarin e plotë për procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Institucionet e Arsimit të Lartë për vitin akademik 2024-2025.

Miratohet kalendari për procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në Institucionet e Arsimit të Lartë për vitin akademik 2024-2025.


Për më shumë informacion lexoni dokumentin e mëposhtëm. 


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

300 Lexime
1 javë më parë