MATURA SHTETËRORE 2019

Konvertimi i pikëve në nota/ matura shtetërore 2019

Për të gjithë maturantë/kandidatët, të cilët do t’i nënshtrohen testimeve të maturës shtetërore 2019, zbardhet konvertimi i pikëve në nota. Jasi do të konvertohen pikët tuaja.

Për të gjithë maturantë/kandidatët, të cilët do t’i nënshtrohen testimeve të maturës shtetërore 2019, zbardhet konvertimi i pikëve në nota. Jasi do të konvertohen pikët tuaja.

Më poshtë ju paraqesim pikët dhe krahas tyre notën përkatëse.

 

12 pikë- 4.5                                    

13 pikë- 4.67                               

14 pikë- 4.83

15 pikë- 5

16 pikë- 5.15

17 pikë- 5.25

18 pikë- 5.5

19 pikë- 5.62

20 pikë- 5.72

21 pikë- 5.9

22 pikë- 6

23 pikë- 6.12

24 pikë- 6.24

25 pikë- 6.36

26 pikë- 6.48

27 pikë- 6.6

28 pikë- 6.72

29 pikë- 6.84

30 pikë- 6.92

31 pikë- 7

32 pikë- 7.09

33 pikë- 7.18

34 pikë- 7.27

35 pikë-7.36

36 pikë- 7.45

37 pikë- 7.54

38 pikë-7.63

39 pikë- 7.72

40 pikë- 7.81

41 pikë- 7.9

42 pikë- 8

43 pikë- 8.15

44 pikë- 8.3

45 pikë- 8.46

46 pikë- 8.55

47 pikë- 8.65

48 pikë- 8.75

49 pikë- 8.84

50 pikë- 8.93

51 pikë- 9.03

52 pikë- 9.12

53 pikë- 9.22

54 pikë- 9.31

55 pikë- 9.5

56 pikë- 9.6

57 pikë- 9.7

58 pikë- 9.8

59 pikë- 9.9

60 pikë- 10


(Portali Shkollor)

8,475 Lexime
1 vit më parë