Gjimnazi “Ismail Qemali” Tiranë

Liderët e së ardhmes në Kuvendin e Shqipërisë

Nxënësit e shkollës “Ismail Qemali” janë njohur nga afër me ambientet e Kuvendit të Shqipërisë. Shikoni edhe ju “qeverinë dhe deputetët” e së ardhmes

(Portali Shkollor)

2,025 Lexime
7 vjet më parë