Aktualitet

Nismës "Toka në Shkollë" i bashkohen edhe disa nxënës shumë të veçantë

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi në një postim në rrjete sociale informoi se Instituti i Edukimit të Veprave Penale në Kavajë është pjesë e nismës "Toka në Shkollë". Djemtë e këtij instituti janë kujdesur për kultivimin e disa lloje produkteve bujqësore në kopsht.

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi në një postim në rrjete sociale informoi se Instituti i Edukimit të Veprave Penale në Kavajë është pjesë e nismës "Toka në Shkollë". Djemtë e këtij instituti janë kujdesur për kultivimin e disa lloje produkteve bujqësore në kopsht.


Postimi i plotë i ministres Kushi:


"Çdo pune mund t’i korrim frytet e saj. 

Nismës sonë "Toka në Shkollë" iu bashkuan edhe nxënës të Institutit të Edukimit të Veprave Penale Kavajë, të cilët kanë bërë një punë të shkëlqyer kultivuese, rehabilituese dhe edukuese. Kultivimi i ndjenjës dhe dëshirës për punën zgjoi tek këta djem dashurinë për tokën, kujdesin ndaj saj edhe në këto ditë të nxehta vere, duke kultivuar produkte bio në kopshtin e institucionit të tyre. Djemtë e IEVP Kavajë kanë kuptuar se puna e ndershme, e pastër dhe me dinjitet vlen më shumë se gjithçka".

© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

738 Lexime
11 muaj më parë