Lëvizjet paralele

Njoftim për procedurat e lëvizjes paralele me dëshirë për vitin shkollor 2023-2024

Më poshtë do të gjeni njoftimin që iu është shpërndarë të gjithë Zyrave Vendore Arsimore në lidhje me procedurat e lëvizjeve paralele me dëshirë për vitin shkollor 2023-2024. Dorëzimi i dosjeve ka filluar që prej fillimit të këtij muaji dhe afati i fundit i dorëzimit të tyre është deri më datën 30 qershor.

Gjeni në njoftimin e mëposhtëm procedurat e lëvizjes paralele me dëshirë për vitin shkollor 2023-2024 


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

5,694 Lexime
5 muaj më parë