Orë model

Orë mësimi në gjimnazin “Skënderbeu” në Has

Është ora e biologjisë në klasën e X/C. Ora e mësimit zhvillohet nga mësuesi i biologjisë profesor Qazim Dida.

E-libri shkollor ALBAS është mirpritur në të gjitha shkollat në vend. Platforma është përvetësuar nga mësuesit dhe nxënësit. Ju sjellim disa foto nga gjimnazi “Skënderbeu” në Has. Është ora e biologjisë në klasën e X/C. Ora e mësimit zhvillohet nga mësuesi i biologjisë profesor Qazim Dida.

Nxënësit janë të përkushtuardhe angazhuar në orën e mësimit.

Portali Shkollor ju uron suksese të gjithë nxënësve të gjimnazit “Skënderbeu” në Has.

2,005 Lexime
6 vjet më parë