AKP

Organizimi i provimeve të shtetit për profesionet e mësuesisë

Agjencia Kombëtare e Provimeve ka publikuar kalendarin se kur do të zhvillohet provimi për secilin profil. Kalendari i datave të provimeve të mësuesisë, sezoni i VIII dhe ora e testimit.

746 Lexime
3 vjet më parë