Video

Pesë hapa që duhet të ndjekë një mësues për ta bërë orën e mësimit interesante

Që një mësues ta bëjë orën e mësimit sa më interesante duhet të ketë parasysh pesë hapa. Mësuesja Migena Shyti Kapllani ndan me ne një video se si mund të realizohet kjo gjë

Më poshtë do të ndiqni në formatin video, një guidë të vogël se si një mësues mund ta bëjë orën e mësimit më interesante. Ajo është sjellë nga mësuesja Migena Shyti Kapllani, mësuese e gjuhës dhe e letërsisë në gjimnazin Kostandin Kristoforidhi në Elbasan

(Portali Shkollor) 

4,746 Lexime
1 javë më parë