PORTALI 2020

Portali i mësuesit, lista e kandidatëve në profilin Gjeografi

Ju paraqesim listën zyrtare të kandidatëve të cilët do të bëhen pjesë e Portalit “Mësues për Shqipërinë” 2020, në profilin Gjeografi. Krahas secilit emër, do të gjeni edhe orarin e zhvillimit të testimit. Provimi i Portalit për mësuesit e gjeografisë do të zhvillohet më datë 3, 4 dhe 5 gusht.

Në kuadër të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19 dhe në vijim të masave parandaluese të përhapjes së tij, gjatë paraqitjes për pjesëmarrje në testim, kandidati duhet të ketë parasysh dhe të zbatojë rregullat e mëposhtme:

  1. Të paraqitet pranë QSHA-së i pajisur me mjetet mbrojtëse, maskë dhe doreza plastike;
  2. Të zbatojë ruajtjen e distancës fizike 1,5 – 2 metër me kandidatët e tjerë;
  3. Të ketë me vete vetëm dokumentet e kërkuara dhe mjetin e identifikimit;
  4. Të ketë me vete stilolaps për nënshkrimin e deklaratës dhe rezultatit të testimit;
  5. Të mos ketë me vete celularë, çanta dhe sende të tjera personale, të panevojshme në zhvillimin e testimit.


Lista e kandidatëve Portal Gjeografi 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,361 Lexime
5 muaj më parë