Provimi i punësimit

Portali “Mësues për Shqipërinë” 2022, nga data 20 maj deri më 3 qershor bëhet dorëzimi i dosjes

DRAP pranojnë dosjet e kandidatëve të cilët dëshirojnë të ushtrojnë profesionin e mësuesit dhe të marrin pjesë në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2022 nga data 20 maj deri në datën 3 qershor 2022. Më poshtë do të jeni informacion në lidhje me procedurat e konkurrimit dhe afatet.

Më poshtë do të jeni informacion në lidhje me procedurat e konkurrimit të mësuesve në portalin "Mësues për Shqipërinë 2022”. Ndërkohë në vendimet e mëposhtme zyrtare përcaktohen edhe afatet se kur do të dorëzohen dosjet nga mësuesit pranë DRAP-eve. Gjithashtu më poshtë mund të informoheni edhe për ndarjen territoriale sipas DRAP-ve dhe ZVAP - ve ku dërgohet një kopje e dokumentacionit për vlerësimin e dosjes.

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

30,530 Lexime
2 vjet më parë