IZHA

Programet orientuese për provimet kombëtare të arsimit bazë 2018-2019

Instituti i Zhvillimit të Arsimit ka publikuar programet orientuese për provimet kombëtare të arsimit bazë 2018-2019. Mësuesit në bashkëpunim me drejtorinë e shkollës do të mund të organizohen dhe të punojnë me këto programe...

Instituti i Zhvillimit të Arsimit ka publikuar programet orientuese për provimet kombëtare të arsimit bazë 2018-2019. Mësuesit në bashkëpunim me drejtorinë e shkollës do të mund të organizohen dhe të punojnë me këto programe...

Gjuhë shqipe

Gjuhë e huaj

Matematikë

3,787 Lexime
1 javë më parë