Matura

Provimi i gjuhës së huaj, MAS publikon testet dhe skemat

Ministria e Arsimit menjëherë pas përfundimit të testimit të maturantëve në lëndën e gjuhës së huaj ka publikuar testet dhe skemat e provimit.

Skema e vlerësimit

2,058 Lexime
8 vjet më parë