PUBLIKIMI

Provimi i licencës, lista emërore për mësuesit e profilit Gjuhë shqipe dhe Letërsi

Kjo është lista emërore e mësuesve të profilit Gjuhë shqipe dhe Letërsi të cilët do të japin provimin e licencës. Kjo listë është bërë publike nga QSHA. Rikujtojmë se testimi për këtë profil do të zhvillohet nga data 28 deri në datën 31 tetor

Qëndra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) sapo ka publikuar listën me emrat e mësuesve teë profilit Gjuhë shqipe dhe Letërsi të cilët do t'i nënshtrohen provimit të licencës.  Sipas të dhënave provimi për këtë kategori, të ndarë në grupe, do të nisë më datë 28 tetor dhe do të përfundojë më 31 tetor. 


Ndërkaq pritet të bëhen publike edhe listat e tjera emërore për mësuesit e rinj që duan të marrin licencën në profesionin e tyre për t'u futur në tregun e punës. 


(Portali Shkollor)

1,108 Lexime
7 muaj më parë