PUBLIKIMI

Provimi i licencës, lista emërore për mësuesit e profilit Histori

Kjo është lista emërore e mësuesve të profilit Histori, të cilët do të japin provimin e licencës. Kjo listë është bërë publike nga QSHA. Rikujtojmë se testimi për këtë profil do të zhvillohet nga data 31 tetor deri në datën 1 nëntor.

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) sapo ka publikuar listën me emrat e mësuesve të profilit Histori, të cilët do t'i nënshtrohen provimit të licencës.  Sipas të dhënave provimi për këtë kategori, të ndarë në grupe, do të nisë më datë 31 tetor dhe do të përfundojë më 1 nëntor. 


Ndërkaq pritet të bëhen publike edhe listat e tjera emërore për mësuesit e rinj që duan të marrin licencën në profesionin e tyre për t'u futur në tregun e punës. 

(Portali Shkollor)

617 Lexime
7 muaj më parë