Publikimi

Provimi i licencës, lista emërore për mësuesit e rinj të arsimit fillor

Kjo është lista emërore e mësuesve të arsimit fillor të cilët do të japin provimin e licencës. Ajo është bërë publike nga QSHA.

Qëndra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) sapo ka publikuar listën me emrat e mësuesve te arsimit fillor të cilët do t'i nënshtrohen provimit të licencës. 

Sipas të dhënave provimi për këtë kategori, të ndarë në grupe, do të nisë nesër më datë 22 tetor dhe do të përfundojë më 28 tetor. 

Ndërkaq pritet të bëhen publike edhe listat e tjera emërore për mësuesit e rinj që duan të marrin licencën në profesionin e tyre për t'u futur në tregun e punës. Konkretisht lista do të vijojë për mësuesit e lëndëve ekzakte, shoqërore dhe të gjuhëve të huaja. 
(Portali Shkollor)

4,097 Lexime
1 vit më parë