QSHA

Provimi i Licencës, lista emërore për profilin Histori Gjeografi, Histori Gjeografi Edukatë dhe Gjeografi

Njihuni me listën emërore të mësuesve të cilët do të japin provimin e licencës në degët Histori Gjeografi, Histori Gjeografi Edukatë dhe Gjeografi. Këto provime zhvillohen nga data 4 nëntor deri në 6 nëntor.

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka bërë publike listën e radhës me emrat e mësuesve të cilët do të kryejnë provimin e licencës në degët Histori Gjeografi, Histori Gjeografi Edukatë dhe Gjeografi. Provimet në këto profile do të nisin ditën e hënë, më datë 4 nëntor (Histori Gjeografi), do të vijojnë më 5 nëntor (Histori Gjeografi Edukatë dhe Gjeografi)  dhe do te përfundojnë me 6 nëntor (Gjeografi). 

Kandidatët të cilët janë regjistruar për të marrë pjesë në provimin e shtetit dhe nuk iu është shpallur emri në listën përkatëse, lutemi të drejtohen pranë ZVA-ve për të saktësuar dokumentacionin e aplikimit. Lista emërore Histori GjeografiLista emërore Histori Gjeografi EdukatëLista emërore Gjeografi(Portali Shkollor)

1,430 Lexime
7 muaj më parë