QSHA

Provimi i licencës, publikohen datat dhe oraret për secilin profil

Qendra e Shërbimeve Arsimore dhe Drejtoria e Provimeve të Shtetit kanë bërë tashmë publike datat dhe oraret e dhënies së provimit të licencës për secilin profil të mësuesisë.

Më poshtë do të njiheni me organizimin e provimeve të shtetit për profesionin e mësuesisë, sezoni XIV tetor-nëntor 2019. Të dhënat janë bërë publike në faqen zyrtare të Qendrës së Shërbimeve Arsimore. 

(Portali Shkollor) 

2,574 Lexime
7 muaj më parë