Listat

Provimi i portalit 2022, kalendari dhe listat emërore të kandidatëve për secilin profil

Më poshtë do të njiheni me kalendarin e ri të organizimit të testimit të informatizuar të mësuesit “Portali i Mësuesit 2022” si dhe me listat emërore të kandidatëve për secilin profil që deri më tani janë bërë publike nga QSHA. Të tjerat do të përditësohen...

Provimi i punësimit të mësuesve këtë vit do të nis më datën 18 korrik 2022 dhe do të përfundojë në datën 1 shtator 2022. Më poshtë do të gjeni specifikisht kalendarin e organizimit të testimit të informatizuar të mësuesit “Portali i Mësuesit 2022” si dhe me listat emërore të kandidatëve për secilin profil që janë bërë publike nga QSHA (Listat që mungojnë do të publikohen në vijim, në varësi të publikimit zyrtar institucional).


Testimi i informatizuar do të zhvillohet në godinën e Qendrës së Shërbimeve Arsimore, me adresë: Bulevardi “ZhanD’Ark”, Nr. 23, Tiranë (ish-ATSH).


Kalendari i testimit të informatizuar të mësuesit (Portali i Mësuesit 2022) kliko këtu 

Ndërkohë, duke klikuar mbi secilën listë profili që ju intereson, krahas emrit do të do të gjeni edhe orarin e zhvillimit të testimit.

 

Lista Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Lista Matematikë

Lista Kimi

Lista Muzikë

Lista Muzikë (Shkolla Artistike)

Lista Shkenca Sociale

Lista Arsim Special

Lista TIK

Lista Fizikë

Lista Edukim Fizik 

Lista Gjuhë Angleze

Lista Art Pamor (Shkolla Artistike)

Lista Art Pamor

Lista Gjuhë Frënge

Lista Gjuhë Gjermane

Lista Arsim Parashkollor

Lista Biologji

Lista Arsim Fillor

Lista Gjeografi

Lista Historivijon....


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

25,603 Lexime
5 muaj më parë